Arctic Award 2017
Arctic Award 2017

För drygt en vecka sen fick vi samtalet om att tillverka en prispokal för Arctic Award som ska delas ut 15 november. En riktig utmaning att värka fram på några dar, men jag är helnöjd med resultatet. Den här typen av specialbeställningar är det roligaste jag vet. Tack Länsstyrelsen!

Läs mer
Ny Butik!
Ny Butik!

Under sommaren har vår butik bytt utseende! Ett nytt golv har gjutits, entrén har byggts om, ett skyltfönster tagits upp och väggar har fått lite kärlek. Till detta gjorde vi i samarbete med återvinningsmarknaden Reprisen och deras arbetsledare Camilla Pettersson, inredare, en ny klimatsmart inredning med återvunna möbler och material. Gamla mediamöbler från 70-talet som […]

Läs mer
Dokumentärfilmspriset 2015
Dokumentärfilmspriset 2015

Ett pris vi nu skapat i flera år som fått ett  mer jämställt utseende. Var lite väl manligt fokus på utseendet tidigare år, mitt eget fel förstås. I år får mannen nöja sig med att hålla ljudstativet efter år av att vara huvudperson Imorgon koras årets pristagare på studio acusticum läs mer om arrangemanget på http://www.piteasciencepark.se/evenemang/dokumentarfilmsdagen/

Läs mer
Guldkudden 2015
Guldkudden 2015

Varje år skapar vi unika hus som pris till destination Piteå guldkudde pris för bästa boende. I år vann Pite havsbad och stormyrbergets lantgård. Grattis!

Läs mer
Ny hemsida!

  Vi firar 10 år som Piteås glasbruk. Det firar vi med ny hemsida från wiseweb och ny grafisk profil signerad Ulrika Weinz. Vi är bara så nöjda med vår nya look!

Läs mer